Прошение молиться

Христос Воскресе дорогие отцы, братья и сестры!
Некоторые монахи святогорцы, а также священники и миряне из России, договорились каждый Воскресный день читать по соглашению акафист святителю Николаю Мирликийскому о спасении России и всего мира от слуг антихриста, строителей нового мирового порядка.

Приглашаем всех желающих принять участие в соборной молитве.
Каждое Воскресенье в 13-00 по Москве.
Читаем обычное молитвенное начало: Слава Тебе Боже наш, слава Тебе! Царю Небесный… по Отче наш. Слава и ныне, Господи помилуй 12 раз. Приидите поклонимся 3 раза.
И сразу акафист святителю Николаю с обычной молитвой в конце акафиста.

К ней, также, прилагаем составленную особенную молитву о спасении России и всего мира следующего содержания:
«Еще молим ти ся, святый отче Николае, принеси смиренную молитву сию нашу пред престолом Господа Бога Вседержителя.

Исповедуем, яко «согрешихом, беззаконновахом, неправдовахом, ниже сотворихом, ниже соблюдохом, якоже заповедал еси нам» Всеблагий наш Господь.
Яко по всеправедному и премудрому Своему суду, и по делом нашим, вся сия злая навел еси на ны, да престанем от греха и обратимся к Отцу нашему Небесному.

Но, паче сих, веруем и исповедуем, яко Благ Господь, незлобив Сый, долготерпелив и многомилостив и не до конца простирает гнев Свой на люди Своя.

Умоли благий отче Николае, с Пресвятою Девою Богородицей, Всеблагаго Отца нашего Небеснаго, да дарует народу нашему покаяние и оставление грехов наших.

Да воззрит милостивым оком Своим и спасет ны от враг видимых и невидимых; от злых человек, злоумышляющих лютые ковы всем народам земным, от слуг близ грядущего «человека беззакония», богомерзкаго антихриста.

Да воздвигнет нам вождей духовных в духе Ильи и Еноха, и восстановит престолы царей православных. Да поживем вся дни живота нашего во благочестии и чистоте, и тако достигнем нескончаемыя жизни будущаго века и прославим с Пресвятою Госпожею Девою Богородицею, всеми святыми ангелами и всеми святыми пречестное и великолепое Имя Отца и Сына и Святаго Духа и твое, святый отче Николае, всесильное заступление. Аминь».

Подписаться
Уведомить о
guest
1 Комментарий
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии